Este un dulce usor de facut si delicios are gustul de cornuri cu gem. Se cerne faina intr-un castron. Laptele caldut se amesteca cu zaharul si drojdia, se amesteca bine si se adauga peste faina. Se amesteca aluatul, dupa care se pune oul, coaja de lamaie si sarea. Se omogenizeaza aluatul si se adauga margarina de preferat la cutie, se framanta un aluat elastic ca la cozonac. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se imparte in 3 parti, se intinde aluatul dreptunghiular si se pune gemul. Se ruleaza toate partile, Dupa care se impleteste si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la crescut o ora. Cand a crescut se unge cu galbenus batut cu un pic de lapte si se pudreaza cu zahar brun. Se coace la 180 grade pentru 20 min. Delicioasa se poate face cu orice umplutura nuca, branza, stafide, rahat...

Este un dulce usor de facut si delicios are gustul de cornuri cu gem. Se cerne faina intr-un castron. Laptele caldut se amesteca cu zaharul si drojdia, se amesteca bine si se adauga peste faina. Se amesteca aluatul, dupa care se pune oul, coaja de lamaie si sarea. Se omogenizeaza aluatul si se adauga margarina de preferat la cutie, se framanta un aluat elastic ca la cozonac. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se imparte in 3 parti, se intinde aluatul dreptunghiular si se pune gemul. Se ruleaza toate partile, Dupa care se impleteste si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la crescut o ora. Cand a crescut se unge cu galbenus batut cu un pic de lapte si se pudreaza cu zahar brun. Se coace la 180 grade pentru 20 min. Delicioasa se poate face cu orice umplutura nuca, branza, stafide, rahat...