Se topeste untul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi galbenusurile cu un varf de cutit de sare si praful de copt se amesteca cu faina. Dupa ce s-au batut albasurile se adauga galbenusurile si untul topit si se amesteca. Apoi se pune faina si vom obtine un aluat mai dens. Se unge o tava cu ulei, se rastoarna compozitia in tava si deasupra se pun bucatelele de ananas scurse in prealabil. Se coace vreo 20-25 minute depinde de cuptor (pana se rumeneste deasupra sau se incearca cu scobitoarea). Se scoate din cuptor si se pudreaza cu vanilie.

Se topeste untul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi galbenusurile cu un varf de cutit de sare si praful de copt se amesteca cu faina. Dupa ce s-au batut albasurile se adauga galbenusurile si untul topit si se amesteca. Apoi se pune faina si vom obtine un aluat mai dens. Se unge o tava cu ulei, se rastoarna compozitia in tava si deasupra se pun bucatelele de ananas scurse in prealabil. Se coace vreo 20-25 minute depinde de cuptor (pana se rumeneste deasupra sau se incearca cu scobitoarea). Se scoate din cuptor si se pudreaza cu vanilie.