La noi nu prea se gasesc nuci pecan, ele fiind originare din America de nord, asa ca imediat ce le-am zarit intr-un supermarket le-am luat. Si acum le-a venit randul. o prajitura rapida, dar plina de gust. Intr-un bol mixam zaharul impreuna cu untul, adaugam pe rand cate un ou, laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt, morcovii razuiti si nucile pecan maruntite. Amestecam totul bine si dam la cuptor 35 min la 180 grade. Lasam blatul la racit. Intre timp batem frisca, o amestecam crema de branza, cu mierea si coaja de portocala. La sfarsit topim ciocolata si o amestecam cu crema de branza. Blatul il sectionam in 2, primul il punem pe platoul de servire, le ungem pe amandoua cu gem de caise. Peste blat punem 1/2 din crema si o nivelam si acoperim cu celalalt blat. Peste el punem restul de crema, iar deasupra nucile pecan si ciocolata razuita. Il lasam la frigider cel putin o ora. Pofta buna!La noi nu prea se gasesc nuci pecan, ele fiind originare din America de nord, asa ca imediat ce le-am zarit intr-un supermarket le-am luat. Si acum le-a venit randul. o prajitura rapida, dar plina de gust. Intr-un bol mixam zaharul impreuna cu untul, adaugam pe rand cate un ou, laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt, morcovii razuiti si nucile pecan maruntite. Amestecam totul bine si dam la cuptor 35 min la 180 grade. Lasam blatul la racit. Intre timp batem frisca, o amestecam crema de branza, cu mierea si coaja de portocala. La sfarsit topim ciocolata si o amestecam cu crema de branza. Blatul il sectionam in 2, primul il punem pe platoul de servire, le ungem pe amandoua cu gem de caise. Peste blat punem 1/2 din crema si o nivelam si acoperim cu celalalt blat. Peste el punem restul de crema, iar deasupra nucile pecan si ciocolata razuita. Il lasam la frigider cel putin o ora. Pofta buna!