Se spala bine capsunile in apa rece, se aseaza intr-un vas. Se ia un pai de plastic, din cel care se foloseste la sucuri, limonade etc. Cu mana stanga se ia capsuna si se tine cu frunza spre palma, iar cu mana dreapta infigem in varful capsunii paiul. Avem grija sa ghidam paiul in interiorul capsunii cat mai drept, in asa fel incat sa il putem scoate pe partea opusa penetrarii. Apasarea va fi usoara. Cand va iesi, paiul va scoate si o mica parte din pulpa impreuna cu frunzele. Procedam la fel cu toate capsunile.

Se spala bine capsunile in apa rece, se aseaza intr-un vas. Se ia un pai de plastic, din cel care se foloseste la sucuri, limonade etc. Cu mana stanga se ia capsuna si se tine cu frunza spre palma, iar cu mana dreapta infigem in varful capsunii paiul. Avem grija sa ghidam paiul in interiorul capsunii cat mai drept, in asa fel incat sa il putem scoate pe partea opusa penetrarii. Apasarea va fi usoara. Cand va iesi, paiul va scoate si o mica parte din pulpa impreuna cu frunzele. Procedam la fel cu toate capsunile.