1. Curatam morcovii si ii taiem rondele. 2. Curatam si tocam marunt ceapa verde 3. Tocam marunt mararul. 4. Fierbem taieteii de fasole conform instructiunilor scrise pe ambalaj. 5. Strecuram taieteii si ii punem intr-un castron, peste morcovi. 6. Adaugam smantana si jumatate din ceapa verde tocata. 7. Ungem cu unt topit o hartie de copt si puem in centrul hartiei un sfert din amestecul cu taietei. 8. Presaram un sfert din cantitatea de creson. 9. Punem 1 bucata de somon deasupra si presaram cu ceapa verde si marar. 10. Asezonam cu sare si piper. 11. La pachetelele pe care le-am pragtit pentu adulti am turnat si o treime din cantitatea de vin. 12. Inchidem bine pachetelele, optional le mai imbracam si in folie de alumiu si le asezam pe o tava de copt. 13. Coacem la temperatura medie 25 -30 de minute (daca folositi doar un rand de folie coaceti 15 minute). 14. Scoatem pachetele din cuptor, le lasam 5 minute sa se raceasca putin, desfacem pachetelele si turnam continutul intr- farfurie. 15. Este o modalitate placuta de a gati pestele.1. Curatam morcovii si ii taiem rondele. 2. Curatam si tocam marunt ceapa verde 3. Tocam marunt mararul. 4. Fierbem taieteii de fasole conform instructiunilor scrise pe ambalaj. 5. Strecuram taieteii si ii punem intr-un castron, peste morcovi. 6. Adaugam smantana si jumatate din ceapa verde tocata. 7. Ungem cu unt topit o hartie de copt si puem in centrul hartiei un sfert din amestecul cu taietei. 8. Presaram un sfert din cantitatea de creson. 9. Punem 1 bucata de somon deasupra si presaram cu ceapa verde si marar. 10. Asezonam cu sare si piper. 11. La pachetelele pe care le-am pragtit pentu adulti am turnat si o treime din cantitatea de vin. 12. Inchidem bine pachetelele, optional le mai imbracam si in folie de alumiu si le asezam pe o tava de copt. 13. Coacem la temperatura medie 25 -30 de minute (daca folositi doar un rand de folie coaceti 15 minute). 14. Scoatem pachetele din cuptor, le lasam 5 minute sa se raceasca putin, desfacem pachetelele si turnam continutul intr- farfurie. 15. Este o modalitate placuta de a gati pestele.