Blat galben Frecati galbenusurile cu zahar pana se spumeaza si zaharul este topit. Adaugati esenta si coaja rasa de lamaie sau portocala si la final uleiul, in fir subtire, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizati bine. Turnati in tava de chec tapetata cu hartie de copt si presarati deasupra cacao cernuta. Blat alb Bateti spuma tare albusurile cu zahar. Adaugati uleiul, urmat de faina cernuta impreuna cu praful de copt. Puneti blatul alb in tava si nivelati. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce checul este copt si frumos aurit. Scoateti pe un gratar si lasati sa se raceasca. Serviti feliat, simplu sau pudrat cu zahar praf.

Blat galben Frecati galbenusurile cu zahar pana se spumeaza si zaharul este topit. Adaugati esenta si coaja rasa de lamaie sau portocala si la final uleiul, in fir subtire, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizati bine. Turnati in tava de chec tapetata cu hartie de copt si presarati deasupra cacao cernuta. Blat alb Bateti spuma tare albusurile cu zahar. Adaugati uleiul, urmat de faina cernuta impreuna cu praful de copt. Puneti blatul alb in tava si nivelati. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce checul este copt si frumos aurit. Scoateti pe un gratar si lasati sa se raceasca. Serviti feliat, simplu sau pudrat cu zahar praf.