Aluatul Pregatim aluatul de pe o zi pe alta Mixam untul moale cu praful de sare si zaharul. Incorporam oul si mixam. Adaugam coaja rasa de lamaie si portocala apoi faina in ploaie si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Framanatam si facem o bila din aluatul astfel confectionat. Aluatul obtinut il impachetam intr-o folie alimentara si il dam la frigider pana a doau zi. In felul acesta se va fragezi foarte bine. Umplutura A doua zi,inainte de a scoate aluatul din frigider,pregatim umplutura. Alegem circa 3-4 capsuni mai coapte,adaugam apa,zaharul si amidonul si le mixam bine. Punem pe foc aceasta compozitie si amestecam pana se ingroasa un pic. Taiem felii celelalte capsuni,le stropim cu sucul de lamaie,adaugam zaharul vanilat si le adaugam peste sosul de mai sus. Amestecam. Scoatem aluatul din frigider si intindem o foaie,nu foarte graoasa. Ungem o forma de copt (cu diametrul de 26 cm)cu putin unt si asezam foaia astfel incat sa acopere si marginile formei. Presam usor aluatul astfel incat el sa se aseze bine,indepartam marginile in exces si din loc in loc intepam cu furculita. Turnam peste aluat compozitia de mai sus. Deasupra presaram cele 2 lingurite cu coaja de portocala. Din aluatul ramas de pe margini am confectionat fasii subtiri cu care am acoperit tarta. Ungem aceste fasii cu galbenus de ou si presaram peste ele nuca macinata fin. Dam la cuptorul preincalzit,la foc moderat pentru circa 20-25 min. Scoatem din cuptor,lasam sa se racoreasca,feliem si putem servi. Pofta buna!Aluatul Pregatim aluatul de pe o zi pe alta Mixam untul moale cu praful de sare si zaharul. Incorporam oul si mixam. Adaugam coaja rasa de lamaie si portocala apoi faina in ploaie si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Framanatam si facem o bila din aluatul astfel confectionat. Aluatul obtinut il impachetam intr-o folie alimentara si il dam la frigider pana a doau zi. In felul acesta se va fragezi foarte bine. Umplutura A doua zi,inainte de a scoate aluatul din frigider,pregatim umplutura. Alegem circa 3-4 capsuni mai coapte,adaugam apa,zaharul si amidonul si le mixam bine. Punem pe foc aceasta compozitie si amestecam pana se ingroasa un pic. Taiem felii celelalte capsuni,le stropim cu sucul de lamaie,adaugam zaharul vanilat si le adaugam peste sosul de mai sus. Amestecam. Scoatem aluatul din frigider si intindem o foaie,nu foarte graoasa. Ungem o forma de copt (cu diametrul de 26 cm)cu putin unt si asezam foaia astfel incat sa acopere si marginile formei. Presam usor aluatul astfel incat el sa se aseze bine,indepartam marginile in exces si din loc in loc intepam cu furculita. Turnam peste aluat compozitia de mai sus. Deasupra presaram cele 2 lingurite cu coaja de portocala. Din aluatul ramas de pe margini am confectionat fasii subtiri cu care am acoperit tarta. Ungem aceste fasii cu galbenus de ou si presaram peste ele nuca macinata fin. Dam la cuptorul preincalzit,la foc moderat pentru circa 20-25 min. Scoatem din cuptor,lasam sa se racoreasca,feliem si putem servi. Pofta buna!Se taie felii si se serveste.