Amestecam faina cu praful de copt. Cu exceptia acestora, toate celelalte ingrediente le mixam. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam si faina, mixand la o viteza mai mica. Turnam un polonic de aluat in centrul unei tigai neaderente. Focul trebuie sa fie moale. Nu miscam/rotim tigaia ca la clatitele clasice, aluatul se va intinde singur cat trebuie. In momentul in care obsrvam ca apar bule pe suprafata clatitei, este semn ca trebuie sa o intoarcem. Procedam astfel pana se termina aluatul. Servim cu gem/dulceata, dar sunt o nebunie si cu Nutella. Sa aveti pofta!Amestecam faina cu praful de copt. Cu exceptia acestora, toate celelalte ingrediente le mixam. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam si faina, mixand la o viteza mai mica. Turnam un polonic de aluat in centrul unei tigai neaderente. Focul trebuie sa fie moale. Nu miscam/rotim tigaia ca la clatitele clasice, aluatul se va intinde singur cat trebuie. In momentul in care obsrvam ca apar bule pe suprafata clatitei, este semn ca trebuie sa o intoarcem. Procedam astfel pana se termina aluatul. Servim cu gem/dulceata, dar sunt o nebunie si cu Nutella. Sa aveti pofta!