1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras. Aveti nevoie de un sos facut din: 1 ceapa calita 50 ml smintina 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras. Aveti nevoie de un sos facut din: 1 ceapa calita 50 ml smintina 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul. Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.