Spalam organele si le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert le scurgem, le lasam sa se racoreasca, doar limba cat este fierbinte o decojim de pielita. Le taiem bucati mari si le trecem prin robot, dar nu le facem pasta ci sa aiba aspect de tocat. Slanina tot prin robot o trecem. Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt. Intr-un bol amestecam organele cu slaninuta, toate verdeturile, sare si piper dupa gust. Adaugam ouale, pesmetul si invartim bine in compozitie. Punem hartie de copt intr-o tava potrivita de chec si in una mai mica (eu nu am avut mai mica si am folosit una de aceeasi dimensiune doar ca am umplut-o pe jumatate), asezam compozitia si o nivelam. Batem un ou spuma si ungem drobul. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana se rumeneste frumos deasupra si este bine copt. Il scoatem cand este gata sa se racoresca apoi servim. Sa aveti pofta!Spalam organele si le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert le scurgem, le lasam sa se racoreasca, doar limba cat este fierbinte o decojim de pielita. Le taiem bucati mari si le trecem prin robot, dar nu le facem pasta ci sa aiba aspect de tocat. Slanina tot prin robot o trecem. Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt. Intr-un bol amestecam organele cu slaninuta, toate verdeturile, sare si piper dupa gust. Adaugam ouale, pesmetul si invartim bine in compozitie. Punem hartie de copt intr-o tava potrivita de chec si in una mai mica (eu nu am avut mai mica si am folosit una de aceeasi dimensiune doar ca am umplut-o pe jumatate), asezam compozitia si o nivelam. Batem un ou spuma si ungem drobul. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana se rumeneste frumos deasupra si este bine copt. Il scoatem cand este gata sa se racoresca apoi servim. Sa aveti pofta!