Salata fara nume sau speciala de marti. Asa am botezat aceasta farfurie plina de culoare si savoare! Si hai sa recunoastem, dupa o zi de luni, greoaie si fara prea mult chef de lucruri colorate, o doza sanatoasa de leguminoase in your face, nu poate face decat bine. Plus ca nici ziua de marti nu striga neaparat ... Daca ne urmariti pe Facebook sau Instagram, stiti ca ne plac salatele, in diferite combinatii, cu diferite legume si/sau fructe. Aceasta salata speciala de marti este in top 5-ul nostru si asta, pentru ca are cate putin din toate: rucola crunchy, rosii cu gust dulceag, mozzarella cu textura perfecta, mini-oua, prosciutto ... adica prosciutto ... si un element surprinzator, conopida. Este o salata satioasa dar si destul de fresh, cat sa fie perfecta pentru un pranz usor. Mod de preparare: Este doar o salata, prepararea este deci usoara! Nu va lasati descurajati de atatea ingrediente:) Punem ouale de prepelita la fiert, 8-10 minute ar trebui sa fie suficiente. In salata noastra am folosit conopida cruda, daca preferati floricelele ceva mai moi, puteti sa le puneti la fiert pentru 5 minute. Nu uitati de sare! Spalam si taiem rosiile, felii sau cuburi, cum le preferati. Spalam si rucola si lasam frunzele piperate pe un prosop sa se scurga de excesul de apa. Cand au trecut cele 10 minute, scurgem apa de pe oua si imediat umplem la loc cratita cu apa rece-rece, astfel ouale se vor curata perfect! Trecem la asamblarea salatei, pas creativ, care ramane la atitudinea si disponibilitatea fiecaruia. Noi am ales un platou mai mare, pe care am asezat rucola, apoi din loc in loc am asezat conopida, mozzarella desfacuta cu mana, jumatati de oua, feliile de rosii, iar toppingul suprem, feliile de prosciutto desfacute in fasii subtiri. Am stropit totul cu ulei de masline si crema balsamica, iar touch-ul final a fost dat de praful de sare si piper. Sa nu uitam de iute! Va dorim pofta buna!Salata fara nume sau speciala de marti. Asa am botezat aceasta farfurie plina de culoare si savoare! Si hai sa recunoastem, dupa o zi de luni, greoaie si fara prea mult chef de lucruri colorate, o doza sanatoasa de leguminoase in your face, nu poate face decat bine. Plus ca nici ziua de marti nu striga neaparat ... Daca ne urmariti pe Facebook sau Instagram, stiti ca ne plac salatele, in diferite combinatii, cu diferite legume si/sau fructe. Aceasta salata speciala de marti este in top 5-ul nostru si asta, pentru ca are cate putin din toate: rucola crunchy, rosii cu gust dulceag, mozzarella cu textura perfecta, mini-oua, prosciutto ... adica prosciutto ... si un element surprinzator, conopida. Este o salata satioasa dar si destul de fresh, cat sa fie perfecta pentru un pranz usor. Mod de preparare: Este doar o salata, prepararea este deci usoara! Nu va lasati descurajati de atatea ingrediente:) Punem ouale de prepelita la fiert, 8-10 minute ar trebui sa fie suficiente. In salata noastra am folosit conopida cruda, daca preferati floricelele ceva mai moi, puteti sa le puneti la fiert pentru 5 minute. Nu uitati de sare! Spalam si taiem rosiile, felii sau cuburi, cum le preferati. Spalam si rucola si lasam frunzele piperate pe un prosop sa se scurga de excesul de apa. Cand au trecut cele 10 minute, scurgem apa de pe oua si imediat umplem la loc cratita cu apa rece-rece, astfel ouale se vor curata perfect! Trecem la asamblarea salatei, pas creativ, care ramane la atitudinea si disponibilitatea fiecaruia. Noi am ales un platou mai mare, pe care am asezat rucola, apoi din loc in loc am asezat conopida, mozzarella desfacuta cu mana, jumatati de oua, feliile de rosii, iar toppingul suprem, feliile de prosciutto desfacute in fasii subtiri. Am stropit totul cu ulei de masline si crema balsamica, iar touch-ul final a fost dat de praful de sare si piper. Sa nu uitam de iute! Va dorim pofta buna! Http: //aventuriculinarein2. Ro/2016/06/15/salata-fresh-cu-conopida-prosciutto-si-oua-de-prepelita/ Facebook: Aventuri culinare in 2 Instagram: aventuriculinarein2 Pinterest: coolinarein2 Twitter: @coolinarein2 Google+: Aventuri Culinare in 2