Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne sfinteasca pe fiecare in parte, ca sa avem pe inima Lucrarea lui Dumnezeu. Sa n-o avem numai pe buze, nici numai in cap, ci sa avem pe inima Lucrarea lui Dumnezeu. i sa-i avem pe fratii nostri din Lucrarea lui Dumnezeu. titi voi, unii din cei ce ati []Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne sfinteasca pe fiecare in parte, ca sa avem pe inima Lucrarea lui Dumnezeu. Sa n-o avem numai pe buze, nici numai in cap, ci sa avem pe inima Lucrarea lui Dumnezeu. i sa-i avem pe fratii nostri din Lucrarea lui Dumnezeu. titi voi, unii din cei ce ati fost cercetati acum de curand, ca n-am avut de gand sa va punem pe inima nimic altceva decat Lucrarea lui DumnezeuUnitate! Unitate si unitate desavarsita! Sa avem toti acelasi gand, aceleasi simtaminte si aceeasi lucrare, ca nu se pot intelege altfel cuvintele: sa avem pe Duhul Sfant . Ca e un singur Duh; si atunci cum sunt atatea pareri deosebite? Nu se poate concepe lucrul acesta. i sa stiti inca un lucru, fratilor. Fratia voastra si noi am fost chemati la Hristos sub o alta forma. Insa unii au venit in Lucrare si cauta scaune moi, scaunele moi Dar scaunele moi nu se dau in adunare. In adunare Domnul da cruce, nu scaune moi.

Cel ce vrea sa vina dupa Mine sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze! Hristos nu da titluri, nici scaune moi. Hristos ne da crucea, s-o purtam pe urmele Lui. O, voi, care ati cautat mereu scaune si titluri, si intaietate in Lucrare, nu mai cautati in Lucrarea aceasta asa ceva. Caci lucrurile acestea nu le poti gasi aici. Noi nu avem asa ceva. Va veti izbi de un zid puternic Hristos Care ca maine va va scoate din Lucrarea Lui. Cum i-a spus Sfantul Apostol Pavel lui Timotei: Timoteie, pastreaza credinta si cugetul curat pe care unii l-au pierdut si au cazut de la credinta. Din numarul lor sunt Imeneu si Alexandru, pe care i am dat pe mana satanei, ca sa se invete sa nu huleasca .

Vreti voi, fratilor care cautati intaietate in adunare si scaune moi, vreti voi sa fiti dati pe mana satanei? Dumnezeu poate sa va puna pe scaunul si pe patul de durere, daca va tineti mortis ca un spin in coasta acestei adunari. Dumnezeu ca maine poate sa va scoata din Lucrare si veti sta ani de zile pe patul de durere. Daca ai fi fost hotarat pentru mantuire, n-ai fi ajuns asa. Dar acolo in chinuri si in durere, Dumnezeu tot...