Sunt treizeci si cinci de ani de cand am trecut si trec mereu prin spitale, sanatorii, operatii, prin nesfarsite incercari, framantari si suferinte. Daca poate zice cineva ca nimic bun nu locuieste in trupul meu (Rom. 7, 18), apoi acela sunt eu. Cine a zis ca Dumnezeu nu mai face azi minuni? Sunt treizeci si []Sunt treizeci si cinci de ani de cand am trecut si trec mereu prin spitale, sanatorii, operatii, prin nesfarsite incercari, framantari si suferinte. Daca poate zice cineva ca nimic bun nu locuieste in trupul meu (Rom. 7, 18), apoi acela sunt eu.

Cine a zis ca Dumnezeu nu mai face azi minuni? Sunt treizeci si cinci de ani de cand boli nesfarsite rod in corpul meu. Sunt zece ani de cand doua boli care nu iarta rod in putinul lut care a mai ramas pe mine. Oameni uriasi s-ar fi prabusit sub greutatea lor si a muncii istovitoare ce o fac si eu totusi traiesc Traiesc prin dragostea si iertarea Celui rastignit pe Crucea Golgotei.

Treizeci si cinci de ani de boli si suferinte! Ma uit indarat peste viata mea si vad acest jubileu frant in doua. In mai bine din jumatatea lui...