Isaia 60, 1 Oricine se scoala, acela se ridica, inaltandu-se spre lumina. Dar omul, cu cat se scoala mai repede, cu atat se lumineaza mai mult. Oricine porneste, tot ajunge odata. Numai ca, cu cat porneste mai devreme, merge mai frumos si ajunge mai linistit. Oricine incepe, tot ispraveste odata. Numai ca, cu cat ispraveste []Isaia 60, 1Oricine se scoala, acela se ridica, inaltandu-se spre lumina. Dar omul, cu cat se scoala mai repede, cu atat se lumineaza mai mult. Oricine porneste, tot ajunge odata. Numai ca, cu cat porneste mai devreme, merge mai frumos si ajunge mai linistit.

Oricine incepe, tot ispraveste odata. Numai ca, cu cat ispraveste mai din timp, lucreaza mai chibzuit si sfarseste mai rodnic.

Dumnezeu doreste ca noi sa ne sculam de tineri spre lumina trairii Lui.

Ne indeamna sa incepem hotarati si sa pornim plini de credinta, fiindca acela care asculta si implineste astfel voia Sa nu numai ca se lumineaza cel mai adanc, dar si devine cel mai inalt luminos.

Tu, suflete tanar, care inca n-ai fost tavalit in adancimile stricaciunii, scoa la-te si lumineaza-te ce drum trebuie sa apuci ca sa ajungi fericit si tu si ai tai. i in viata asta, si in cea vesnica.

Lumineaza-te deplin asupra tuturor cailor tale, ca nu cumva sa te pomenesti bajbaind si orbecaind in vreuna, poate chiar in...