Motivul pentru care tot mai multe gospodine au început să pună bicarbonat de sodiu în prăjituri
Bicarbonatul de sodiu are numeroase proprietati si poate fi folosit la o sumedenie de lucruri in bucatarie. De asemenea, el poate fi pus si in prajituri, iar motivul este cat se poate de simplu. De ce este bun bicarbonatul de sodiu pentru prajituri Bicarbonatul, amestecat cu iaurt, crema de ciocolata, miere sau lapte batut genereaza []The post Motivul pentru care tot mai multe gospodine au inceput sa puna bicarbonat de sodiu in prajituri appeared first on Cancan.ro.
Sursa: Cancan.ro
Vezi articolul complet pe Cancan.ro
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Curs Valutar
Exclusiv
Andreea Tonciu
Îps Pimen
Andreea Banica
Cultura
Corina Caragea
Bacau
Smiley
Diabet
Fata Paralizata
Soc
Arhiva Sport
Blitz Cancan
Alegeri
Bbc News - Europe
Social
Afaceri
Horoscop Balanta
Arhiva Media Tv
Auto
Taxe
Cancan.ro
Adi Minune
Cale Ferata
Sex
Marea Britanie
Poze
News.ro
Andrei Dumitrescu
Toate din STIRI