„Refugiat, arestat, am dormit pe străzi, am dat cu târnăcopul, mâncam conserve de pisici!” Traseul unui bucătar celebru din România
Nicolai Tand a povestit despre viata sa pana sa ajunga celebru in calitate de chef ori manager de restaurante in Franta si Romania in podcastul Fain si simplu al lui Mihai Morar. Nicolai Tand, 49 de ani, si-a pastrat stilul morosan chiar si dupa 13 ani la Paris si mai multi in Bucuresti. Vorbeste cu []
Sursa: Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Vezi articolul complet pe Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Mapamond
Activitate Vulcanica
Agerpres
Tehnologie
Cetatean De Onoare
Internet Si Tehnologie
Life Style
Doncafe
Exclusivitate
Alexandra Stan
Adelina Pestritu
Locuri De Munca
Elena Udrea
Monica Gabor
Sport
Impozite
Avere
Basescu Presedinte
Antitero
Bloguri
Beat
Horoscop Balanta
Alegeri
Horoscop Chinezesc
6 Iulie 2021
Diaspora
Coronavirus
Accidente
Johnson & Johnson
Stiri Interne
Toate din STIRI