Se duc pe rand, Iisuse, acei ce te-au iubit dar, vesnic fericita, iubirea Ta ramane (Traian Dorz) Slavit sa fie Domnul! In data de 19 iulie 2023, a trecut la cele vesnice scumpul nostru frate, ILE AUREL, din Mizies, jud, Bihor, nascut la data de 9 august 1944. Sa ne rugam Domnului pentru fratele Ile []Se duc pe rand, Iisuse, acei ce te-au iubitdar, vesnic fericita, iubirea Ta ramane (Traian Dorz)Slavit sa fie Domnul!In data de 19 iulie 2023, a trecut la cele vesnice scumpul nostru frate, ILE AUREL, din Mizies, jud, Bihor, nascut la data de 9 august 1944.

Sa ne rugam Domnului pentru fratele Ile Aurel, sa-l ierte daca a gresit ca om vietuind in aceasta viata, iar dincolo in Patria Cereasca sa-l aseze la dreapta Sa unde nu mai este durere si suspin, ci bucurie vesnica. Amin!Bunul Dumnezeu sa mangaie familia sa indurerata, iar pe noi care am mai ramas pe acest pamant sa ne pregatim ca nu stim ziua si ceasul cand ne va chema Domnul la El Acasa!Inmormantarea a avut loc, vineri 21.07.2023, in cimitirul din Mizies.

Iata mai jos cateva articole publicate pe site-ul oasteadomnului.ro si semnate de fr. nostru drag trecut la Domnul: Voi sunteti lumina lumii si sarea pamantului Ascultarea si r splata eiMangaierea si izbavireaIndurerari care nu se pot uita nicodataIisuse Doamne, vino si in casa mea!Cine este Dumnezeu Mare ca Dumnezeul nostru? Franturi de amintiriDar si cateva inregistrari video: