Proverbele 17, 1 Fericit este totdeauna facatorul pacii, iubitorul pacii, cautatorul pacii. Mai bine este o pace stramba decat o judecata dreapta; mai buna este o pace cu paguba decat o cearta cu castig. Mai fericita este o pace smerita decat o lupta ingamfata. Dumnezeu va fi totdeauna de partea celui pasnic, care cedeaza, care [] Proverbele 17, 1Fericit este totdeauna facatorul pacii, iubitorul pacii, cautatorul pacii. Mai bine este o pace stramba decat o judecata dreapta; mai buna este o pace cu paguba decat o cearta cu castig.

Mai fericita este o pace smerita decat o lupta ingamfata.

Dumnezeu va fi totdeauna de partea celui pasnic, care cedeaza, care renunta, care rabda, dar va fi totdeauna impotriva celui neinduplecat, nerabdator si nesincer.

Fericit este totdeauna acela care alege mai degraba pacea decat orice. Fericit este totdeauna acela care zice ca Biblia: Mai bine o bucata de paine uscata, cu pace, decat o casa plina de carnuri, cu ceartaCauta pacea si alearga dupa ea (Ps. 34, 14); intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti omenii (Rom. 12, 18; Evrei 12, 14). i traiti in...