Dealungul veacurilor de istorie omeneasca, din mijlocul intunerecului care zabranic nepatruns se ridica imprejurul lor, atatea suflete cari-l cautau si-L doreau in mod sincer s-au intrebat chinuite: unde si care este Adevarul ? Glasul cel mai autorizat care a rasunat vreodata pe pamant raspunde:,,Cuvantul Tau al Tatalui este adevarul . Biblia []Dealungul veacurilor de istorie omeneasca, din mijlocul intunerecului care zabranic nepatruns se ridica imprejurul lor, atatea suflete cari-l cautau si-L doreau in mod sincer s-au intrebat chinuite: unde si care este Adevarul ?Glasul cel mai autorizat care a rasunat vreodata pe pamant raspunde:,,Cuvantul Tau al Tatalui este adevarul .

Biblia este adevarul. In ea prin Duhul, ne este descoperit intreg adevarul mantuirii noastre; ea ni- L face cunoscut pe Dumnezeu in toata maretia puterii si dragostei Lui si ne descopere in amanunt voia Lui cu privire la noi, voie al carei scop este,,sfintirea noastra (1 Tes. 4, 3).

Pentru ca Dumnezeu,,ne cunoaste bine si stie ca inima noastra in ce priveste alcatuirea ei fireasca este,,inselatoare si de desnadajduit de rea (ler. 17, 9), pentru ca aceasta inima nu ne putea fi o calauza fara gres spre Imparatia lui Dumnezeu chiar avand in ea cunostinta mantuirii prin sangele Domnului Isus Dumnezeu a gasit cu cale in dragostea si intelepciunea Lui, sa ne faca cunoscuta voia Lui prin Cuvant si sa ne dea...