Pe langa greutatile din afara spunea un Sfant Parinte de demult , ma apasa grija pentru toate Bisericile, grija cea dinauntru . Pentru toate Bisericile Pentru toate adunarile Cine este slab si sa nu fiu si eu slab? Cine cade in pacat si sa nu ard si eu? Asa a spus! Oamenii lui Dumnezeu asa []Pe langa greutatile din afara spunea un Sfant Parinte de demult , ma apasa grija pentru toate Bisericile, grija cea dinauntru . Pentru toate Bisericile Pentru toate adunarileCine este slab si sa nu fiu si eu slab? Cine cade in pacat si sa nu ard si eu? Asa a spus! Oamenii lui Dumnezeu asa au spus! Sfintii lui Dumnezeu asa au spus. i inaintasii nostri asa au spus! i ei asa au facut!Asa a facut si a spus Parintele IosifAsa au spus urmasii lui Asa spun si astazi fratii nostri. Acei care poarta greul. Acei care trag jugul. Acei care muncesc din greu, ca noi sa ne bucuram acum.

Asa au spus ei si asa au facut!Eu ce-am facut? Cand ma gandesc la cei care au muncit asa de mult ma vad si pe mine ca ma aseman asa de bine, Iisuse, cu ucenicii Tai, care nu faceau nimic in Cana Galileii. i eu am avut parte de atatea binecuvantari si haruri, dar n-am facut nimic Nimic! Am stat la mese pline de bogatie stransa de altii, muncita de altii, adunata de altii Dar eu n-am facut nimic Eu m-am odihnit in asternutul meu cand voi ati muncit greu Eu am dormit nopti intregi cand voi ati vegheat pentru Biserica si pentru fiecare suflet. Eu mi-am vazut numai de lucrurile mele cand voi ati vazut numai de lucrurile lui Dumnezeu. i n-ati avut in inimile voastre altceva mai scump decat lucrarea Evangheliei, lucrarea lui Iisus, ce o avea El de facut din partea Tatalui.

Eu n-am facut nimic!Atunci cand voi fi la Nunta aceea din Cer, voi va veti primi rasplata aceea mare!Dar noi, care n-am facut nimic, ce vom face atunci?Fratii mei dragi, surori mame, este timpul scurt al vostru, timp in care voi ati putea sa faceti ceva. Intipariti pe inimile, pe fiintele copiilor vostri, pe inimile voastre scumpul Nume al lui Iisus. Lucrul cel mai scump pe...