Toate Scripturile ne arata Jertfa Crucii. O, ce minunata carte este Biblia. Un cetitor din Basarabia ma intreaba sa -i scriu cum am ajuns eu la credinta ce o am si dragostea pentru lucrul Domnului. Raspunsul meu e simplu: credinta mea se razima intai pe aflarea scumpului meu Mantuitor si Jertfei sale celei scumpe ce []Toate Scripturile ne arata Jertfa Crucii. O, ce minunata carte este Biblia. Un cetitor dinBasarabia ma intreaba sa -i scriu cum am ajuns eu la credinta ce o am si dragostea pentru lucrul Domnului. Raspunsul meu e simplu: credinta mea se razima intai pe aflarea scumpului meu Mantuitor si Jertfei sale celei scumpe ce a facut-o pentru mine. In aflarea aceasta sunt intimitati pe cari numai eu si Domnul le stie.

A doua, credinta mea se razima pe minunea cea mare ce o vad in Sfanta Scriptura, in Cartea lui Dumnezeu. Aceasta carte este scrisa in decurs de veacuri intregi, de diferiti oameni in diferite timpuri si totusi invataturile din ea sunt atat de strans legate una de alta de parca ar fi un munte de fier. O, cum nu cunoaste lumea si cei invatati aceasta minune.

Biblia este o adevarata minune, o adevarata aratare si descoperire a lui Dumnezeu. Cati insa o cunosc; cati o cerceteaza si cetesc in ea??Pr. Iosif Trifa in Lumina Satelor, anul 1929, nr.13