Credinta este o incredere neclintita in cele nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad (Evrei 11, 1). Cugetul nostru ne avertizeaza cu ingrijorare cand L-am parasit pe Dumnezeu, Care este pacea noastra. Fratele Ioan Marini zicea intr-o poezie: Cugetul acuma-mi este linistit / Tu mi-ai dat odihna, Tu m-ai fericit. Cat de []Credinta este o incredere neclintita in cele nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad (Evrei 11, 1).

Cugetul nostru ne avertizeaza cu ingrijorare cand L-am parasit pe Dumnezeu, Care este pacea noastra. Fratele Ioan Marini zicea intr-o poezie: Cugetul acuma-mi este linistit / Tu mi-ai dat odihna, Tu m-ai fericit.

Cat de linistit esti? Cel care Il are pe Domnul e linistit si-n mijlocul valurilor, asa precum era linistit Moise, care a ajuns la Marea Rosie, in timp ce din spatele sau veneau carele si vitejii lui Faraon. Poporul vazandu-se la stramtorare era nelinistit, dar Moise statea plin de pace.

E adevarat, cand esti dator cuiva cu ceva n-ai pace, esti nelinistit pana-ti achiti datoria. Daca stai cu nepasare in datorie, inseamna ca esti fara caracter si ai constiinta moarta. Tot Psalmistul David zicea ca nu dau atipire pleoapelor mele pana nu gasesc un loc pentru Domnul! Eu ma culc si adorm in pace, caci El privegheaza zi si noapte asupra mea.

Era o familie in care tatal decedase, iar mama ramase singura cu doi copii un baiat si o fata. Armonia si pacea au ramas in familia aceasta, pana ce...