Se implinesc, anul acesta, 86 de ani de cand Parintele Iosif sot cu-altarul , stins frumos si uns cu harul de rob si-apostol lui Hristos a pasit biruitor in Imparatia Luminii, in Imparatia Dragostei Domnului nostru Iisus Hristos. La acest popas aniversar, dorim sa ne intalnim la Sibiu, nu numai pentru a-l pomeni pe []Se implinesc, anul acesta, 86 de ani de cand Parintele Iosif sot cu-altarul , stins frumos si uns cu harul de rob si-apostol lui Hristos a pasit biruitor in Imparatia Luminii, in Imparatia Dragostei Domnului nostru Iisus Hristos.

La acest popas aniversar, dorim sa ne intalnim la Sibiu, nu numai pentru a-l pomeni pe Omul lui Dumnezeu, ci si pentru a-l ruga sa se roage Mantuitorului Iisus Hristos pentru Lucrarea Oastei Sale si pentru noi, ostasii Sai.

Astfel, cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale, Dr. Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului, comemorarea din acest an a trecerii la Domnul a Parintelui Iosif Trifa, intemeietorul pamantesc al Oastei Domnului, va avea loc in zilele de 10 si 11 februarie.

Sambata, 10 februarie, incepand cu orele 9:00, se vor desfasura, in Aula Casei Oastei, lucrarile Sfatului Fratesc Largit al Oastei Domnului.

De asemenea, tot sambata, intre orele 14:00 17:00, va avea loc, la Casa Oastei, Adunarea de Tineret, avand ca tema principala: Tanarul ostas in provocarile vietii In continuare, la orele 17:30, din curtea Casei Oastei, strada Ch. Darwin, nr. 11, se va pleca, in coloana de mars ostasesc, catre Catedrala Mitropolitana, pentru a participa la slujba Vecerniei, ce va incepe la orele 18:00, dupa care, tot in Catedrala, in continuare se va desfasura Adunarea Oastei Domnului.

A doua zi, duminica, 11 februarie, la orele 6:30, coloana ostaseasca va porni de la Casa Centrala a Oastei catre Cimitirul Central Dumbrava , unde se vor savarsi Sfanta Liturghie si Parastasul, in memoria Parintelui Iosif, si Adunarea Oastei de comemorare si cinstire a marelui nostru Inaintas, pana in jurul orelor 13:30.

Nadajduim ca Parintele nostru Iosif se roaga permanent lui Dumnezeu pentru ca Lucrarea Sa de pe pamant sa se afle, si de data aceasta, sub ploaia de binecuvantari a Duhului Sfant, astfel incat sa ne regasim fiecare locul si rostul mantuirii noastre intru ea.

Slavit sa fie Domnul!Sfatul Fratesc Operativ al Oastei Domnului* * * Tanarul ostas in provocarile vietii , tema principala a Adunarii de Tineret, din februarie de la SibiuDupa cum deja se organizeaza an de an si anul acesta se va tine in Aula Casei Oastei din Sibiu, Adunarea de Tineret, intrata deja in traditia marilor adunari ce se...