Preotul Teodor Heredea din Beius A trecut la Domnul in ziua de 28 martie 1986, in timp ce era ingenuncheat in rugaciune in biserica din Beius. A fost inmormantat cu multe rugaciuni si lacrimi, de o mare multime de frati. S-a nascut in satul Mizies din judetul Bihor. De copil a dus o viata foarte []Preotul Teodor Heredea din BeiusA trecut la Domnul in ziua de 28 martie 1986, in timp ce era ingenuncheat in rugaciune in biserica din Beius. A fost inmormantat cu multe rugaciuni si lacrimi, de o mare multime de frati.

S-a nascut in satul Mizies din judetul Bihor.

De copil a dus o viata foarte grea. Trebuia sa alerge singur dupa castigarea painii zilnice, avand o foarte grea stare materiala si parinti saraci si bolnavi, cu multi copii Dar munca aceasta l-a facut rabdator si smerit. A fost unul dintre sufletele cu cea mai multa rabdare si smerenie.

S-a hotarat pentru Domnul in anul 1945, intrand in Oastea Domnului in care a luptat si a rabdat ca un bun ostas al lui Hristos pana la sfarsitul vietii sale, fiind nelipsit din toate adunarile si misiunile fratesti.

Dupa mai multi ani, a facut in particular liceul la Beius, apoi, intr-o imprejurare binecuvantata, prin cateva examene, a obtinut, cu aprobare...