In Cuvantul lui Dumnezeu este si Puterea lui Dumnezeu. Dupa cum in curentul electric este forta sa. Ceea ce Cuvantul zice prin intelepciunea Lui, aceea Cuvantul si face, prin puterea Sa. Dupa cum lumina este energie, infaptuire. La inceput, cand Cuvantul Dumnezeiesc a spus: Sa fie lumina! , chiar cuvantul rostit a facut-o (Fac 1, 3). []In Cuvantul lui Dumnezeu este si Puterea lui Dumnezeu. Dupa cum in curentul electric este forta sa. Ceea ce Cuvantul zice prin intelepciunea Lui, aceea Cuvantul si face, prin puterea Sa. Dupa cum lumina este energie, infaptuire.

La inceput, cand Cuvantul Dumnezeiesc a spus: Sa fie lumina! , chiar cuvantul rostit a facut-o (Fac 1, 3). Cand acelasi Cuvant a spus orbului: Capata-ti vederea! , chiar atunci cuvantul spus i-a si dat-o (Mc 10, 52).

Iar cand El a spus slabanogului: Scoala-te! , cuvantul insusi l-a intarit si l-a sculat (Lc 5, 24-25). i tot asa, cu toti acei pe care i-a mantuit Dumnezeu. Deci tot asa va fi si cu tine. Dar crede!Nimic n-ar trebui sa ne mai poata nelinisti vreodata cand noi avem atat de mari si multe dovezi de putere a Domnului nostru Iisus. Nimic n-ar trebui sa ne mai poata face sa ne temem cand noi cunoastem atatea cazuri cand grija Domnul pentru noi a facut minuni. Nimic sa nu ne faca sa ne ingrijoram sau sa descurajam cand noi avem un Tata Ceresc atat de Bogat, un Mantuitor atat de Bun si un Mangaietor atat de Dulce.

Invata sa cunosti puterea lui Dumnezeu care le face pe toate. i invata sa te bizuiesti pe ea. Invata cu tot cugetul tau si cu toata puterea ta. In toate caile vietii tale sa te bizuiesti pe puterea lui Dumnezeu. Ca...