Draga cititorule! Poate ca ti-a placut aceasta carte. Pe unele locuri poate te-ai infiorat, citind-o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea si fiorul inca nu te poti mantui. Diavolul nu se teme de placerea ta. De ce? Pentru ca stie ca placerea ta si fiorul tau cel sufletesc sunt numai ceva trecator. []Draga cititorule! Poate ca ti-a placut aceasta carte. Pe unele locuri poate te-ai infiorat, citind-o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea si fiorul inca nu te poti mantui.

Diavolul nu se teme de placerea ta. De ce? Pentru ca stie ca placerea ta si fiorul tau cel sufletesc sunt numai ceva trecator. Ai tresarit o clipa si pe urma iar ai ador mit in patimi si pacate.

Diavolul nu se sperie cata vreme citesti aceasta carte, petrecand in Sodoma si Gomora acestei lumi. Diavolul se sperie numai cand te vede ca iesi din Sodoma si Gomora stricaciunilor sufletesti. Cata vreme citesti, dar de pacate si rautati nu te lasi, diavolul nu se teme; n-are de ce se teme.

Draga cititorule! De vrei sa ai folos sufletesc din citirea acestei carti, nu te multumi numai cu placerea si fiorul sufletesc ce le-ai avut citind-o, ci lasa-L pe Duhul Sfant sa lucreze mai departe in sufletul tau, si sa te tre zeasca la o viata noua. Lasa-L pe Duhul Sfant sa te ia de mana si sa te scoata din Sodoma si Gomora acestei lumi. Intinde-I mana si iesi indata din Sodoma si Gomora stricaciunilor sufletesti!Sodoma si Gomora / Iosif Trifa, Editura Oastea Domnului Sibiu, 1998* * *Kedves olvas ! Lehet, hogy elnyerte tetsz sedet ez a k nyv....