Dragi frati si surori, pogorarea Duhului Sfant prilejuieste, si anul acesta, chiar daca vitregiile lumii acesteia pareau ca ne stau dureros de greu impotriva, implinirea bucuriei ostasilor Domnului de a poposi gramaduta la Sibiu, in adunare praznicala, intalnire ce se va desfasura, cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale, Dr. LaurentiuStreza, Mitropolitul Ardealului. inand cont de situatia in []Dragi frati si surori, pogorarea Duhului Sfant prilejuieste, si anul acesta, chiar daca vitregiile lumii acesteia pareau ca ne stau dureros de greu impotriva, implinirea bucuriei ostasilor Domnului de a poposi gramaduta la Sibiu, in adunare praznicala, intalnire ce se va desfasura, cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale, Dr. LaurentiuStreza, Mitropolitul Ardealului. inand cont de situatia in care ne aflam, pentru a nu gresi inaintea cuminteniei inaintasilor si a autoritatilor ce vremelnic ne sunt oranduite, (tinand cont, in special, de normele legale in vigoare si de posibilitatile obiective in ceea ce priveste spatiul pentru adunarea de sambata seara si cele referitoare la cazarea fratilor), adunarea de anul acesta va avea loc doar in ziua de Rusalii, Duminica, 07 iunie.

Cei care vor participa, sunt rugati sa vina direct la mormantul Parintelui Iosif Trifa din Dumbrava Sibiului unde, incepand cu ora 7:00, va incepe Sfanta Liturghie, urmata, dupa traditia organizarii acestei adunari, de Adunarea Oastei Domnului si parastasul intru pomenirea Gornistului nostru drag, precum si a tuturor inaintasilor Oastei Domnului, pana catre orele 13:30.

Facem un apel, pe aceasta cale, fratilor care detin steagul Oastei, sa il aiba asupra lor la Sibiu, la adunarea de Rusalii, pentru a infrumuseta adunarea, ca marturie a prezentei si consensului adunarilor Oastei atat din tara, cat si de peste hotare.

Ne vine greu sa acceptam ca anul acesta Adunarea atat de draga sufletelor noastre nu se va desfasura asa dupa cum eram obisnuiti, insa totodata multumim Domnului pentru ca exista posibilitatea, chiar si in aceste conditii de...