14. Dumnezeu a randuit ca femeile sa fie mame si sa-si gaseasca adevaratul rost in implinirea acestei Dumnezeiesti porunci si misiuni (I Cor 7, 9; I Tim 5, 14).

Dumnezeu a legat fericirea si chiar mantuirea lor de ascultarea smerita si credincioasa a acestei porunci si misiuni (I Tim 2, 15). 15. Nici o veselie nu []14. Dumnezeu a randuit ca femeile sa fie mame si sa-si gaseasca adevaratul rost in implinirea acestei Dumnezeiesti porunci si misiuni (I Cor 7, 9; I Tim 5, 14).

Dumnezeu a legat fericirea si chiar mantuirea lor de ascultarea smerita si credincioasa a acestei porunci si misiuni (I Tim 2, 15).15. Nici o veselie nu poate fi atat de mare ca a unei mame si nici o multumire nu poate fi asemenea cu a ei.

Cand Dumnezeu asculta dorinta mamei, dandu-i copiii pe care ii naste sanatosisi ii creste iubitori, ce mare bucurie ii face acelei mame Dumnezeu! i ea Lui.16. Cand mama asculta dorinta lui Dumnezeu si Ii daruieste Lui, cu evlavie si iubire, pe fiii ei in rugaciune si in invatatura credintei din toata inima ei, ce mare bucurie Ii face ea lui Dumnezeu!Nimic pe lume nu poate fi asemanat cu aceasta!17. Ce priveliste poate fi mai fericita pe pamant de-cat chipul unei...