10. In toate vremile mari, in toate imprejurarile mari si pentru toate marile hotarari ale Sale, Domnul Dumnezeu a ales, a pregatit si a folosit numai slujitori neprihaniti si priceputi. De aceea toate lucrarile Domnului au fost rodnice si durabile, caci numai neprihanirea si intelepciunea sunt in stare a face ceva temeinic, frumos si bun. []10. In toate vremile mari,in toate imprejurarile marisi pentru toate marile hotarari ale Sale, Domnul Dumnezeu a ales, a pregatit si a folosit numai slujitori neprihaniti si priceputi.

De aceea toate lucrarile Domnului au fost rodnice si durabile,caci numai neprihanirea si intelepciunea sunt in stare a face ceva temeinic, frumos si bun.11. Pentru dobandirea amanduror acestor virtuti,omul trebuie sa se roage,sa luptesi sa munceasca.

Numai asa se pot si dobandi. i numai asa se pot si pastra.12. Fericite sunt vremile si locurile unde au trait sau mai traiesc,invatand si indrumand,astfel de oameni. i cu inima neprihanita,si cu maini pricepute. i cu o simtire curata, dar si cu o putere inteleapta.13. Prin astfel de oameni a propasit Lucrarea lui Hristos pe pamant si...