In aceasta luna, in ziua a doua pomenirea Sfantului Mucenic Mamant (sau Mamas). Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor si Dreptilor Eleazar si Fineas, fiul sau, preoti ai Vechiului Legamant. Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor 3628 de mucenici din Nicomidia. Tot in aceasta zi, pomenirea celui intre sfinti parintelui nostru Ioan Postitorul, patriarhul Constantinopolului []In aceasta luna, in ziua a doua pomenirea Sfantului Mucenic Mamant (sau Mamas).

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor si Dreptilor Eleazar si Fineas, fiul sau, preoti ai Vechiului Legamant.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor 3628 de mucenici din Nicomidia.

Tot in aceasta zi, pomenirea celui intre sfinti parintelui nostru Ioan Postitorul, patriarhul Constantinopolului (582-595).

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Diomid, care fiind spintecat cu sabie, s-a savarsit; a Sfantului Iulian, caruia zdrobindu-i-se capul cu lemn, s-a savarsit; a Sfantului Filip, care de sabie s-a savarsit; a Sfantului Evtihian, care pe gratar de foc s-a savarsit; a Sfantului Isihie, care sugrumat, s-a savarsit; a Sfantului Leonid, care de foc s-a savarsit; a Sfantului Eutihie, care fiind rastignit, s-a savarsit; a Sfantului Filadelf, caruia ingreunandu-i-se grumajii cu piatra, s-a savarsit; a Sfantului Melanip, care de foc s-a savarsit; si a Sfintei Partagapi, care in mare s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor Mucenici Aitala si Amun.

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.