In aceasta luna, in ziua a patra pomenirea Sfantului Sfintitului Mucenic Vavila, arhiepiscopul Antiohiei celei mari, si a celor impreuna cu dansul Sfintii trei prunci, care prin sabie s-au savarsit. Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Vavila, dascalul de la Antiohia, impreuna cu cei de sub ascultarea lui, optzeci si patru de copii, care de []In aceasta luna, in ziua a patra pomenirea Sfantului Sfintitului Mucenic Vavila, arhiepiscopul Antiohiei celei mari, si a celor impreuna cu dansul Sfintii trei prunci, care prin sabie s-au savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Vavila, dascalul de la Antiohia, impreuna cu cei de sub ascultarea lui, optzeci si patru de copii, care de sabie s-au savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor Teotim si Teodul care, dintre slujitorii chinuitori crezand, in foc s-au savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Prooroc Moise, care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintei Ermiona, una din fiicele lui Filip Apostolul.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor Mucenici Chentirion, Ochean, Teodor, Amian si Iulian, ce se trageau din satul Candaveu.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintilor Mucenici: Ermiona si surorile ei, Haritina si Eutihia, Petronie, Zarvil, Tatuil si Veveea.

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.