Apostolul Pavel, despre zilele cele de apoi In Epistola catre Timotei, Apostolul Pavel scrie urmatoarele: i aceasta sa stiti, ca in zilele cele de apoi vor veni vremuri cumplite. Ca vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginti, mareti, trufasi, hulitori de parinti, neascultatori, nemultumitori, necurati. Fara de dragoste, neprimitori de pace, clevetitori, neinfranati, []Apostolul Pavel, despre zilele cele de apoi In Epistola catre Timotei, Apostolul Pavel scrie urmatoarele: i aceasta sa stiti, ca in zilele cele de apoi vor veni vremuri cumplite. Ca vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginti, mareti, trufasi, hulitori de parinti, neascultatori, nemultumitori, necurati.

Fara de dragoste, neprimitori de pace, clevetitori, neinfranati, cruzi, neiubitori de bine.

Vanzatori, obraznici, ingamfati, iubitori de desfatari mai mult decat iubitori de Dumnezeu.

Avand chipul bunei credinte, dar puterea ei tagaduind; si de acestia te fereste (II Tim 3, 1-5).

Oamenii rai si inselatori vor merge din rau in mai rau, vor amagi pe altii si se vor amagi si pe ei insisi (II Tim 3, 13).

Iar Duhul spune lamurit ca in vremurile din urma unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor (I Tim 4, 1).

Caci va veni o vreme cand oamenii nu vor mai suferi invataturacea sanatoasa, ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. i isi vor intoarce urechile de la adevar si se vor indrepta catre basme. (II Tim 4, 3-4) Sa stiti ca in zilele de apoi veni-vor, cu batjocura, batjocoritori care vor umbla dupa poftele lor. (II Ptr3, 3)Iar Duhul aratat graieste ca in vremurile cele de apoi se vor departa unii de la credinta, luand aminte la duhurile cele inselatoare si la invataturile cele dracesti (I Tim 4, 1)Apocalipsa, cartea vremurilor de apoiBiblia este o carte minunata in care se vede amanuntit cum curge si cum se scurge viata omeniri si viata omului. Biblia cuprinde toata istoria si toata viata omenirii, incepand de la facerea lumii si pana la sfarsitul veacurilor. Partea din urma din viata omenirii e pusa in cartea ultima a Bibliei, si se numeste Apocalipsa. Cartea aceasta cuprinde vedeniile ce le-a avut Apostolul si Evanghelistul Ioan pe insula Patmos. In aceste vedenii, Domnul Dumnezeu i-a aratat Evanghelistului Ioan tainele cele mari ale vremurilor ...