Efes. 6, 11 Imbracati-va cu toate armele lui Dumnezeu, ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului (Efes. 6,11). Crestinul este un luptator Crestinul este un luptator pentru Imparatia lui Dumnezeu, unul ce da navala in fiecare zi pentru a ajunge tinta desavarsirii la care este chemat (Efes. 4, 13-15). Dar pana sa ajungi [] Efes. 6, 11 Imbracati-va cu toate armele lui Dumnezeu, ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului (Efes. 6,11). Crestinul este un luptator Crestinul este un luptator pentru Imparatia lui Dumnezeu, unul ce da navala in fiecare zi pentru a ajunge tinta desavarsirii la care este chemat (Efes. 4, 13-15).

Dar pana sa ajungi acolo, cate lupte, cate raniri, cate lacrimi si dureri! Numai cel care merge pe calea cea stramta si cu scarbe stie.

Dar, fie! Face sa te lupti cand stii ce este la capat. i Domnul ne-a dat o pilda ca sa calcam pe urmele Lui (I Petru 2, 21). Dar, pentru ca sa te lupti, iti trebuie arme. Un luptator pe campul de lupta, fara arme, nici nu ti-l poti inchipui. Este un nesocotit cel care se...