Asociatia misionara Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane isi exprima deplina solidaritate cu fratii nostri, care traiesc in Ucraina, precum si disponibilitatea de a-i ajuta dupa propriile noastre puteri. Acum e cea mai potrivita ocazie pentru a implini porunca Mantuitorului: Strain am fost si M-ati primit (evanghelia la Duminica Infricosatoarei Judecati) Sfaturile []Asociatia misionara Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane isi exprima deplina solidaritate cu fratii nostri, care traiesc in Ucraina, precum si disponibilitatea de a-i ajuta dupa propriile noastre puteri.

Acum e cea mai potrivita ocazie pentru a implini porunca Mantuitorului: Strain am fost si M-ati primit (evanghelia la Duminica Infricosatoarei Judecati)Sfaturile Fratesti Zonale vor organiza centre de colectare pentru alimente neperisabile, care mai apoi vor fi directionate catre fratii implicati in ajutorarea refugiatilor din Ucraina.

Acolo unde astfel de centre nu pot fi organizate fratii sunt rugati sa sprijine initiativele asociatiilor, bisericilor si autoritatilor locale implicare in ajutorarea refugiatilor.

Produsele trebuie sa fie ambalate in cutii de carton pe care sa fie scris ce contin.

Relatii suplimentare si clarificari puteti obtine de la fratii de legatura pentru ajutorarea refugiatilor Ucrainei, la numerele de telefon:Preot Marici Mihai...