Sa nu vi se tulbure inima Ioan 14, 27 Ca o calatorie pe o mare furtunoasa este via ta noastra pe acest pamant. Lovita de atatea furtuni, sarmana inima omeneasca se frange si cade, cea dintai, biruita la pamant. In Anglia au murit intr-un an peste o suta de mii de bolnavi de inima; []Sa nu vi se tulbure inima Ioan 14, 27 Ca o calatorie pe o mare furtunoasa este via ta noastra pe acest pamant. Lovita de atatea furtuni, sarmana inima omeneasca se frange si cade, cea dintai, biruita la pamant.

In Anglia au murit intr-un an peste o suta de mii de bolnavi de inima; si numarul acesta creste mereu, cum cresc si ingrijorarile si neca zurile. Un doctor din Cleveland (SUA) a spus ca saptezeci si cinci la suta din toate bolile de care sufera oamenii vin tot din pricina ingrijorari lor si necazurilor de tot felul.

Cu adevarat, trista este soarta omului pe pamant; dar e trista numai atata timp cat el nu L-a aflat pe Domnul Iisus, pacea si odihna inimii sale, cum spunea fericitul Augustin: Neli nistit este sufletul meu, Dumnezeule, pana nu isi afla odihna in Tine.

O artista de mare renume a vizitat-o odata pe o printesa. Artista avea tot ceea ce poate da lumea aceasta.

Printesa, voind sa-i arate prietenia ei, ii zise: Ce cadou ai dori de la mine? Orice ti-as putea da.

Artista ii raspunse: Am de toate, iar ceea ce n-am nu-mi puteti da: pace pentru sarmana mea inima!Pace! Iata dupa ce sus pina sarmana inima omeneasca. Dar aceasta pace, singur Domnul Iisus ne-o poate da. El este pacea noastra (Efes. 2, 14). El singur are pacea. Va las pacea, va dau pacea Mea (Ioan 14, 27). Singur El a putut si s-o spuna, si s-o daruiasca.

In timpul...