,,Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu , a zis Domnul (Matei 24, 35). Cuvantul lui Dumnezeu din Biblie ramane in veci. Biblia este o Carte, care a grait, graeste si va grai pentru toate timpurtle, pentru toti oamenti si pentru toate popoarele. Biblia graeste si azi, mai puternic ca oricand. i se potriveste [],,Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu , a zis Domnul (Matei 24, 35).

Cuvantul lui Dumnezeu din Biblie ramane in veci. Biblia este o Carte, care a grait, graeste si va grai pentru toate timpurtle, pentru toti oamenti si pentru toate popoarele.

Biblia graeste si azi, mai puternic ca oricand. i se potriveste si la vremile de azi, mai mult ca oricand. Vreti sa va convingeti? Cititi Biblia. Veti afla in ea toate framantarile lumil de azi. Cetiti prorocii Vechiului Testament si veti ramanea uimiti. El striga parca dupa stricaciunile si uraciunile vremilor noastre. El predica parca dela Bucuresti, Budapesta, Berlin, Paris, New-York, etc. In strigarea lor sunt toate urgiile vremilor noastre si toate profetiile vremiior noastre. In strigarea lor e cuvantul lui Dumnezeu, care ne vesteste urgia, pedeapsa.,,Apropiati-va neamuri, si auziti. Popoare luati aminte. S asculte pamantul si cel ce lacuesc pe dansul, caci mania Domnului este peste toate neamurile. Caci sabia Mea zice Domnul iata se va pogora asupra Edomului, asupra poporului, pe care l am sortit nimiciri, ca sa-l pedepsesc sabia Duhului este plina de sange (lsala 34, 1-17) Sub aceasta strigare, sub aceasta pedeapsa sta si omenirea de azi. Fiindca n,am primit dragostea Golgotei, vine...