Ca tot cela ce crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. As dori sa incercam sa ne statornicim un pic atentia asupra acestui verset. Pentru ca in el, de fapt, sta toata esenta mantuirii noastre si a credintei noastre. Deci exista o diferenta fundamentala intre viata vesnica si moartea vesnica si []Ca tot cela ce crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. As dori sa incercam sa ne statornicim un pic atentia asupra acestui verset. Pentru ca in el, de fapt, sta toata esenta mantuirii noastre si a credintei noastre.

Deci exista o diferenta fundamentala intre viata vesnica si moartea vesnica si exista o diferenta fundamentala intre cei ce cred in El si cei ce nu cred in El. Se pare ca aceasta este cea mai importanta conditie care ii diferentiaza pe oameni. Unii se duc spre osanda vesnica, iar altii se duc spre viata vesnica. Se pare, totusi, ca avem o conditie: sa credem in El.

Acum, ma gandesc eu: ce inseamna sa cred in Dumnezeu? Sa ma duc la biserica, sa postesc, sa ma rog, sa citesc, sa fiu de treaba? Vedeti, noi de multe ori facand aceste...