Instructiuni in Primul rand, linia de staniu briosa cu lipeasca prajitura garnituri si se pune deoparte.

Pregati cu unt de arahide strat prin plasarea unt de arahide, ulei de cocos topit, vanilie, sirop de artar, si alune tocate intr-un mediu de dimensiuni castron si se amesteca pana la combinat.

Folosind o lingura, lingura, o lingura cu varf de lingura de aluat in fiecare briosa de linie. Repetati pana cand ati uniform distribuite in 12 garnituri. Retrase din circuitul agricol.

Pregatiti jeleu burnita prin plasarea jeleu intr-un castron mic si cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde la un minut. Se amesteca.

Cu atentie se stropesc cu 1 lingurita de jeleu peste partea de sus a fiecare ceasca de unt de arahide. Utilizati o furculita sau o scobitoare pentru a se agita jeleu in unt de arahide. Top suplimentare cu alune tocate si locul in congelator pentru 20 de minute sau pana cand firma.

Bucurati-va de!