Blatul se prepara in modul urmator. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul pus in ploaie, apoi se adauga rand pe rand cate un galbenus, apoi faina, nuca si praful de copt stins cu lamaie. Se amesteca cu o lingura de lemn, usor si de sus in jos avand grija sa nu se sparga prea mult albusul. Se pune in tava unsa si fainata (eu am folosit hartie si am facut in tava rotunda din aia cu fundul detasabil) La crema am procedat in felul urmator: am frecat untul spuma, am adaugat zaharul si am mai frecat in continuare (cu mixerul) apoi am pus galbenusurile pe rand, urmate de cele doua linguri de cafea naturala concentrata, batand mereu cu mixerul. Dupa ce s-a incorporat cafeaua am pus nucile taiate in lungime si prajite si lingura de ness praf. Am pus peste blatul deja copt si racit si am pus la frigider pentru jumate de ora. Apoi am topit ciocolata, am adaugat untul si dupa ce s-a mai racit putin ciocolata am pus peste crema si am intins cu cutitul Se taie pe masura ce se serveste folosind un cutit cu lama calda (pus in apa fierbinte) pentru a nu sparge la taiere ciocolata.

Blatul se prepara in modul urmator. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul pus in ploaie, apoi se adauga rand pe rand cate un galbenus, apoi faina, nuca si praful de copt stins cu lamaie. Se amesteca cu o lingura de lemn, usor si de sus in jos avand grija sa nu se sparga prea mult albusul. Se pune in tava unsa si fainata (eu am folosit hartie si am facut in tava rotunda din aia cu fundul detasabil) La crema am procedat in felul urmator: am frecat untul spuma, am adaugat zaharul si am mai frecat in continuare (cu mixerul) apoi am pus galbenusurile pe rand, urmate de cele doua linguri de cafea naturala concentrata, batand mereu cu mixerul. Dupa ce s-a incorporat cafeaua am pus nucile taiate in lungime si prajite si lingura de ness praf. Am pus peste blatul deja copt si racit si am pus la frigider pentru jumate de ora. Apoi am topit ciocolata, am adaugat untul si dupa ce s-a mai racit putin ciocolata am pus peste crema si am intins cu cutitul Se taie pe masura ce se serveste folosind un cutit cu lama calda (pus in apa fierbinte) pentru a nu sparge la taiere ciocolata.