Prepararea sosului: Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul,adaugam carnea taiata cubulete mici, mai lasam 2-3 minute. Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut. Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.

Punem sare. Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul, un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste. Pofta buna!noua ne-au placut tare multPrepararea sosului: Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul,adaugam carnea taiata cubulete mici, mai lasam 2-3 minute. Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut. Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.

Punem sare. Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul, un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste. Pofta buna!noua ne-au placut tare mult