Puneti in tigaie 2-3 linguri de ulei de masline, un catel de usturoi si spanacul fiert, sarati si caliti la foc mediu cateva minute . Scoateti catelul de usturoi din tigaie iar spanacul il tocati marunt cu cutitul sau cu robotul de bucatarie. Nautul fiert il dati prin masina de tocat ca sa devina un piure. Puneti piureul de naut intr-un castron cu ouale, smantana, spanacul maruntit, parmezanul, sare, piper, usturoiul granulat . Ungeti mini formele cu unt, puneti compozitia circa trei sferturi in fiecare . Toate formele le puneti intr-o tava cu apa si coaceti in cuptor in bain-marie.

Puneti in tigaie 2-3 linguri de ulei de masline, un catel de usturoi si spanacul fiert, sarati si caliti la foc mediu cateva minute . Scoateti catelul de usturoi din tigaie iar spanacul il tocati marunt cu cutitul sau cu robotul de bucatarie. Nautul fiert il dati prin masina de tocat ca sa devina un piure. Puneti piureul de naut intr-un castron cu ouale, smantana, spanacul maruntit, parmezanul, sare, piper, usturoiul granulat . Ungeti mini formele cu unt, puneti compozitia circa trei sferturi in fiecare . Toate formele le puneti intr-o tava cu apa si coaceti in cuptor in bain-marie. Cand sunt gata, le scoateti din forme si le serviti daca doriti cu felii calde de costita afumata putin rumenite in tigaie .