Cartofii (fierti in coaja), se curata de coji si se taie cubulete potrivite (aprox 1 cm latura). Se adauga sare si piper alb macinat, dupa gust. Se scot samburii de la masline si se taie nu prea marunt. Castravetii se sterg de excesul de saramura si se taie felii subtirele. Ceapa se curata si se taie pestisori. Ardeii copti se taie patrate (1 cm latura). Se amesteca -delicat- toate acestea cu cartofii si se potriveste de sare. Se amesteca maioneza cu sana, apoi se toarna peste slata si se amesteca usor.

Cartofii (fierti in coaja), se curata de coji si se taie cubulete potrivite (aprox 1 cm latura). Se adauga sare si piper alb macinat, dupa gust. Se scot samburii de la masline si se taie nu prea marunt. Castravetii se sterg de excesul de saramura si se taie felii subtirele. Ceapa se curata si se taie pestisori. Ardeii copti se taie patrate (1 cm latura). Se amesteca -delicat- toate acestea cu cartofii si se potriveste de sare. Se amesteca maioneza cu sana, apoi se toarna peste slata si se amesteca usor. Se mai poate adauga salata verde, peste afumat sau carne de pui (fiarta). Pofta buna!