Intr-un vas, albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si apa rece, apoi se adauga galbenusurile. Se adauga esente, faina amestecata cu plicurile de budinca si praful de copt si se amesteca bine. Punem compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu faina (se poate folosi hartie pentru copt) si coacem in cuptorul incalzit timp de 30-35 min la foc potrivit. Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua pe orizontala. Dimensiuni tava 25/35 cm. Crema: preparam budinca cu lapte, la foc si o lasam sa se raceasca bine. Frecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Adaugam budinca racita, coaja si zeama de lamaie. Omogenizam bine si dam la rece 30 min. Asezam o parte de blat in tava in care vom asambla prajitura,punem toata crema si apoi a doua parte de blat. Blatul nu se insiropeaza. Se intinde un strat subtire de frisca pe prajitura iar cu restul se orneaza.

Intr-un vas, albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si apa rece, apoi se adauga galbenusurile. Se adauga esente, faina amestecata cu plicurile de budinca si praful de copt si se amesteca bine. Punem compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu faina (se poate folosi hartie pentru copt) si coacem in cuptorul incalzit timp de 30-35 min la foc potrivit. Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua pe orizontala. Dimensiuni tava 25/35 cm. Crema: preparam budinca cu lapte, la foc si o lasam sa se raceasca bine. Frecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Adaugam budinca racita, coaja si zeama de lamaie. Omogenizam bine si dam la rece 30 min. Asezam o parte de blat in tava in care vom asambla prajitura,punem toata crema si apoi a doua parte de blat. Blatul nu se insiropeaza. Se intinde un strat subtire de frisca pe prajitura iar cu restul se orneaza.