Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori (un amestec de coriandru, sare, praf de linte linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili, anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii. Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos. Servim cu orez. Pofta buna!Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori (un amestec de coriandru, sare, praf de linte linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili, anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii. Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos. Servim cu orez. Pofta buna!