Se taie mozzarella in 4 felii, se pune mozzarella deasupra feliei de paine si se taie de jur imprejur, asa incat painea sa fie putin mai mare ca mozzarella. Se face la fel si cu a doua felie si se lipesc bine intre ele, avand mozzarella in mijloc, formandu-se un mic sandvis. Se da prin lapte (pe ambele parti), prin faina si apoi prin ou batut, inclusiv pe marginea exterioara, asa incat cand se frige face o coaja si asa nu iese mozzarella. Se frige in ulei incalzit, se scurg de grasime pe un servet de hartie si la sfarsit se sareaza. Se poate pune in mijloc si o bucata de hamsie.

Se taie mozzarella in 4 felii, se pune mozzarella deasupra feliei de paine si se taie de jur imprejur, asa incat painea sa fie putin mai mare ca mozzarella. Se face la fel si cu a doua felie si se lipesc bine intre ele, avand mozzarella in mijloc, formandu-se un mic sandvis. Se da prin lapte (pe ambele parti), prin faina si apoi prin ou batut, inclusiv pe marginea exterioara, asa incat cand se frige face o coaja si asa nu iese mozzarella. Se frige in ulei incalzit, se scurg de grasime pe un servet de hartie si la sfarsit se sareaza. Se poate pune in mijloc si o bucata de hamsie.

Se servesc caldute. Aceasta reteta este considerata un aperitiv dar se poate servi si ca felul doi, impreuna cu o salata de cruditati.