Se pune apa pentru paste la fiert! Cand clocoteste, saram si adaugam fasolica verde si un cartof taiat cubulete (cartoful are rolul doar de a da putina densitate sosului de busuioc). Dupa circa cinci-sapte minute, (depinde de fasole, sa fie destul de frageda, fara ate) se adauga si pasta! Cand pastele sunt fierte strecuram si punem totul intr-un castron de salata! Adaugam sosul pesto amestecam si putem pune si o rosie taiata cubulete (eu am pus doar am cautat sa nu pun si semintele, doar pulpa). Cine nu gaseste de cumparat pesto (eu gasesc de buna calitate) ingredientele pe care le-am enumerat mai sus pentru pesto se pun in blender si se mixeaza (mai nou! ! ! ) dar un pesto serios se face in mojar de marmura!Se pune apa pentru paste la fiert! Cand clocoteste, saram si adaugam fasolica verde si un cartof taiat cubulete (cartoful are rolul doar de a da putina densitate sosului de busuioc). Dupa circa cinci-sapte minute, (depinde de fasole, sa fie destul de frageda, fara ate) se adauga si pasta! Cand pastele sunt fierte strecuram si punem totul intr-un castron de salata! Adaugam sosul pesto amestecam si putem pune si o rosie taiata cubulete (eu am pus doar am cautat sa nu pun si semintele, doar pulpa). Cine nu gaseste de cumparat pesto (eu gasesc de buna calitate) ingredientele pe care le-am enumerat mai sus pentru pesto se pun in blender si se mixeaza (mai nou! ! ! ) dar un pesto serios se face in mojar de marmura!