Puneti stafidele la inmuiat in brandy sau esenta de rom. Bateti cu mixerul, la viteza mare circa 10 min, ouale cu zaharul pana devin cremoase si au aspect de spuma tare. Inglobati usor, cu o spatula, restul ingredientelor de la blat. Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu pereti detasabili ( 26- 28 cm), tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit pentru circa 35 min, la 180 grade sau pana ce este coapta si frumos rumenita. Lasati la racit. Puneti deasupra sau imbracati toata prajitura cu un strat de frisca in cantitatea dorita, apoi glazurati-o. Glazura: Puneti intr-un vas la bain-marie smantana pentru frisca si ciocolata bucatele pana ce aceasta se topeste. Turnati deasupra glazura de ciocolata racita.

Puneti stafidele la inmuiat in brandy sau esenta de rom. Bateti cu mixerul, la viteza mare circa 10 min, ouale cu zaharul pana devin cremoase si au aspect de spuma tare. Inglobati usor, cu o spatula, restul ingredientelor de la blat. Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu pereti detasabili ( 26- 28 cm), tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit pentru circa 35 min, la 180 grade sau pana ce este coapta si frumos rumenita. Lasati la racit. Puneti deasupra sau imbracati toata prajitura cu un strat de frisca in cantitatea dorita, apoi glazurati-o. Glazura: Puneti intr-un vas la bain-marie smantana pentru frisca si ciocolata bucatele pana ce aceasta se topeste. Turnati deasupra glazura de ciocolata racita.