Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita. Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla. Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa.

Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita. Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla. Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa. Atentie:Daca mai are nevoie de zahar se mai poate adauga dupa gust. Este un vin racoritor foarte potrivit pentru o zi calduroasa de vara sau la un eveniment special