Se toaca ceapa marunt iar morocvul se da pe razatoare. Se calesc impreuna in 3 linguri de ulei si se adauga apoi orezul spalat si fiert pe jumatate in apa cu sare. Se amesteca bine, se da un praf de sare si piper. Cand e gata se lasa sa se raceasca si se leaga cu un ou batut. Varza se curata de foile exterioare palite. Se spala sub jet de apa rece si se scoate cotorul. Se pune la fiert in apa cu sare si o lingurita de bors magic. Apoi se scot foile si se lasa sa se raceasca, se indeparteaza vinisoarele mai tari si se umplu cu amestecul de legume. La mijloc in fiecare samaluta adaugam frunzulite de spanac oparite in apa cu sare si apoi rulam. Deasupra mai adaugam varza ramasa tocata pe care am presarat putina sare de lamaie si am frecat-o intre palme. Stropim cu bulion dezlegat in putina apa in care am adaugat si cimbru uscat. Se dau la cuptorul incins sa se rumeneasca!Se toaca ceapa marunt iar morocvul se da pe razatoare. Se calesc impreuna in 3 linguri de ulei si se adauga apoi orezul spalat si fiert pe jumatate in apa cu sare. Se amesteca bine, se da un praf de sare si piper. Cand e gata se lasa sa se raceasca si se leaga cu un ou batut. Varza se curata de foile exterioare palite. Se spala sub jet de apa rece si se scoate cotorul. Se pune la fiert in apa cu sare si o lingurita de bors magic. Apoi se scot foile si se lasa sa se raceasca, se indeparteaza vinisoarele mai tari si se umplu cu amestecul de legume. La mijloc in fiecare samaluta adaugam frunzulite de spanac oparite in apa cu sare si apoi rulam. Deasupra mai adaugam varza ramasa tocata pe care am presarat putina sare de lamaie si am frecat-o intre palme. Stropim cu bulion dezlegat in putina apa in care am adaugat si cimbru uscat. Se dau la cuptorul incins sa se rumeneasca! Se servesc calde cu smantana