Se incalzeste aparatul de waffles. Se bat ouale intr-un vas ceva mai mare, se adauga apoi iaurtul si laptele. Se amesteca bine. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea si apoi, treptat se adauga peste oua amestecand intruna. La urma se adauga si untul topit. Se pune cate o jumatate de polonic de amestec la fiecare forma de waffle si se coc conform instructiunilor aparatului. Se serrvesc dupa dorinta, cu sirop de artar, frisca si fructe, sos de cciocolata si zmeura, etc. In cazul in care nu se consuma toate waffles-urile, se pot pastra la congelator pana la 3 luni.

Se incalzeste aparatul de waffles. Se bat ouale intr-un vas ceva mai mare, se adauga apoi iaurtul si laptele. Se amesteca bine. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea si apoi, treptat se adauga peste oua amestecand intruna. La urma se adauga si untul topit. Se pune cate o jumatate de polonic de amestec la fiecare forma de waffle si se coc conform instructiunilor aparatului. Se serrvesc dupa dorinta, cu sirop de artar, frisca si fructe, sos de cciocolata si zmeura, etc. In cazul in care nu se consuma toate waffles-urile, se pot pastra la congelator pana la 3 luni. Pentru cei cu intoleranta la lactoza se foloseste lapte de soia, migdale, coconut, in locul iaurtului normal se poate pune iaurt de soia cu gust de vanilie si in locul untului, se foloseste unt fara lactoza sau margarina vegetala